Άρης – Ολυμπιακός: Ο Παϊρέτο θα είναι τελικά ο διαιτητής στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 16:34 Άρης – Ολυμπιακός: Ο Παϊρέτο θα είναι τελικά ο διαιτητής στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ιταλική η διαιτητική ομάδα.

Το πρόβλημα που προέκυψε με τον διαιτητή του Άρης – Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League λύθηκε με τον ορισμό του αντικαταστάτη του Φάμπιο Μαρέσκα, ο οποίος θα είναι ο, επίσης Ιταλός, Λούκα Παϊρέτο.

Ο Μαρέσκα, διαιτητής του περσινού Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός που διακόπηκε λόγω του τραυματισμού του Χουάνκαρ, έχει οριστεί ως 4ος στο Φέγενορντ – Λεβερκούζεν για το Champions League, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη (19/9), οπότε δεν θα μπορούσε να έρθει εγκαίρως στη Θεσσαλονίκη για το ματς του Σαββάτου (21/9).

Η ΚΕΔ, επομένως, έπρεπε να προχωρήσει σε αντικατάστασή του, με τον Παϊρέτο να είναι τελικά ο διαιτητής της αναμέτρησης του «Κλεάνθης Βικελίδης», έχοντας ως βοηθούς τούς Ντάριο και Λουίτζι και 4ο τον Κατίκο, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Ορελιάνο και Ζαμπαλάς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση