Κουτσούμπας για Ευρωεκλογές 2024: Το ΚΚΕ καταγράφει σημαντική άνοδο - Τρίτη δύναμη στην Αττική

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Ιουνίου 2024 22:35 Κουτσούμπας για Ευρωεκλογές 2024: Το ΚΚΕ καταγράφει σημαντική άνοδο - Τρίτη δύναμη στην Αττική

Καταγράφουμε σημαντική άνοδο τόσο σε σχέση με τις ευρωεκλογές του 2019 όσο και με τις πρόσφατες εθνικές εκλογές ανέφερε ο γγ του ΚΚΕ

Ως επιβεβαιωση των δεσμών του ΚΚΕ με τις λαϊκές δυνάμεις χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών ο Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος στις δηλώσεις του τόνισε ότι το ΚΚΕ ενεισχύει τις δυνάμεις τόσο σε σχέση με τις ευρωεκλογές του 2019 όσο και με τις πρόσφατες εθνικές εκλογές.

«Προχωρά ο απεγκλωβισμός των πολιτών από τα αστικά κόμματα» είπε επίσης ο κ. Κουτσούμπας και επεσήμανε με έμφαση ότι το ΚΚΕ είναι πλέον τρίτη πολιτική δύναμη και με διαφορά στην Αττική.

Δείτε τις δηλώσεις του

Το ποσοστό του ΚΚΕ στην Αττική διαμορφώνεται στο 11,76%, με ενσωματωμένο το 60% των ψήφων. Τα αποτελέσματα ανά περιφέρεια:

Α' Αθήνας: 10,16%

Ανατολική Αττική: 8,85%

Βόρειος Τομέας: 10,84%

Δυτικός Τομέας: 14,47%

Νότιος Τομέας: 12,01%

Δυτική Αττική: 13,78%

Α' Πειραιά: 10,90%

Β' Πειραια: 14,83%

 

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση