Πανελλήνιες 2024: Γονείς πήγαν ανεμιστήρες σε Λύκεια λόγω... καύσωνα! (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 15:59 Πανελλήνιες 2024: Γονείς πήγαν ανεμιστήρες σε Λύκεια λόγω... καύσωνα! (ΦΩΤΟ) (φωτο: Facebook)

Και στο 2ο ΓΕΛ Άνω Λιοσίων, εκτός από το 5ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, οι γονείς κινητοποιηθήκαν και συγκέντρωσαν άμεσα ανεμιστήρες, προκειμένου να κάνουν όσο το δυνατόν πιο εύκολες τις συνθήκες διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων για τα παιδιά τους, λόγω καύσωνα.

Όπως έγραψαν στο Facebook οι γονείς κινητοποιήθηκαν από την «αγάπη για τα παιδιά μας, η αγωνία μας, μαζί με το άγχος τους».

«Γονείς του 2ου ΓΕΛ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ με δική τους πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν άμεσα και γρήγορα ανεμιστήρες προκειμένου να κάνουν όσο το δυνατόν πιο εύκολες τις συνθήκες διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων λόγο καιρικών συνθηκών. Οι άρχοντες του τόπου δεν “διάβασαν” προφανώς την εγκύκλιο του υπουργείου. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!» αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση στο Facebook.

Σημειώνεται πως, σε ανάλογη κίνηση προχώρησαν και οι γονείς του 5ου Λυκείου Θεσσαλονίκης, όπου το σχολείο στεγάζεται εδώ και τουλάχιστον μια 10ετία σε προκάτ αίθουσες. Σε καμία από αυτές δεν υπάρχει κλιματισμός, ενώ στις περισσότερες δεν έχει καν ανεμιστήρες.

Η διεύθυνση του σχολείου είπε στους γονείς να φέρουν από τα σπίτια τους ανεμιστήρες για να μπορέσουν να αντέξουν οι υποψήφιοι τη σημερινή εξέταση και να αποδώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο της ΕΡΤ, ένας πατέρας πηγαίνει στο σχολείο με το ανεμιστήρα στα χέρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση