Απόστολος Λύτρας: Πειθαρχικές ποινές και πρόστιμα για το γνωστό ποινικολόγο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 17:01 Απόστολος Λύτρας: Πειθαρχικές ποινές και πρόστιμα για το γνωστό ποινικολόγο

Δύο ακόμα πειθαρχικά έχει ο προφυλακισμένος ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, από το Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας.

Ο Απόστολος Λύτρας, βρίσκεται μάλιστα ήδη αντιμέτωπος με πειθαρχικές ποινές καθώς οι σχετικές αποφάσεις αναμένεται να του επιδοθούν το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, με τις πειθαρχικές αποφάσεις του έχουν επιβληθεί για κάθε υπόθεση επίπληξη και χρηματικές ποινές από 3.000 έως 5.000 ευρώ κατά περίπτωση.

Οι πειθαρχικές ποινές του επιβλήθηκαν για δηλώσεις του σχετικά με την υπόθεση του 16 χρόνου Ρομά στην Θεσσαλονίκη και την υπόθεση της 12χρονης του Κολωνού.

Επίσης, ο ποινικολόγος δεν έχει πληρώσει ως όφειλε την συνδρομή του στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών με συνέπεια να μην έχει ενημερωθεί η δικηγορική ταυτότητά του και να  μη μπορεί να διοριστεί δικαστικός αντιπρόσωπος, χωρίς αυτό να  μεταφράζεται ότι δεν έχει δικηγορική ταυτότητα.

Πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση