Λαμία: Συνελήφθη αγρότης για την πυρκαγιά στη Μαυρομαντήλα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 10:42 Λαμία: Συνελήφθη αγρότης για την πυρκαγιά στη Μαυρομαντήλα

Πολλές συλλήψεις και πρόστιμα από την Πυροσβεστική…

Συνελήφθη την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας, αγρότης, για την πυρκαγιά που προκάλεσε κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών σε ελαιοπερίβολο στην περιοχή Μαυρομαντήλα πλησίον των διοδίων επί της π.ε.ο Λαμίας - Βόλου.

Εκτός της σύλληψης, του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.255,85€.

Σύλληψη όμως είχαμε και στην περιοχή ΒΙ.ΠΕ. του Αλμυρού, άνδρα που προκάλεσε πυρκαγιά επίσης κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών, Του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.933,59€.

Τέλος τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.125€, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σοφάδων, σε γυναίκα, η οποία προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Καππαδοκικού του Δήμου Σοφάδων, στην Καρδίτσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση