Χανιά: Χωρίς τις αισθήσεις του βρέθηκε ο 67χρονος Γερμανός τουρίστας κοντά στο φαράγγι της Τρυπητής – Είχε πάει για πεζοπορία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 08:59 Χανιά: Χωρίς τις αισθήσεις του βρέθηκε ο 67χρονος Γερμανός τουρίστας κοντά στο φαράγγι της Τρυπητής – Είχε πάει για πεζοπορία

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο 67χρονος Γερμανός τουρίστας, που είχε εξαφανιστεί από χθες, Σάββατο (23.06.24), ενώ είχε πάει για πεζοπορία στη στη διαδρομή Ομαλός – Σούγια στα Χανιά.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, Ο άτυχος τουρίστας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε χαράδρα πάνω από την παραλία Σεντόνι, στο μονοπάτι προς την Τρυπητή, στα Χανιά.

Σημειώνεται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (24.06.24) είχε στηθεί επιχείρηση έρευνας και διάσωσης του 67χρονου κοντά στο φαράγγι της Τρυπητής, με τη συμμετοχή επίγειων δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χανίων.

Τις αρχές ενημέρωσε η σύζυγός του χθες το μεσημέρι, όταν δεν είχε νέα από τον 67χρονο που είχε ξεκινήσει πεζοπορία στη διαδρομή Ομαλός – Σούγια, χωρίς να πάρει νερό μαζί του.

Στην πορεία φαίνεται ότι έχασε τον προσανατολισμό του με αποτέλεσμα να χαθεί και, όπως όλα δείχνουν, βρέθηκε στο μονοπάτι που οδηγεί στο φαράγγι της Τρυπητής.

Κάποια στιγμή η Πυροσβεστική εντόπισε το σήμα του και έτσι συνεχίστηκαν οι έρευνες προς την συγκεκριμένη πολύ επικίνδυνη και δύσβατη περιοχή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση