Κατερίνη: Αγωνία για 58χρονο που αγνοείται από τη Δευτέρα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 16:38 Κατερίνη: Αγωνία για 58χρονο που αγνοείται από τη Δευτέρα

Η οικογένειά του ζήτησε να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Εντείνονται οι έρευνες στην Κατερίνη για τον εντοπισμό του 58χρονου Παναγιώτη Κωτσιόπουλου, ο οποίος εξαφανίστηκε από το απόγευμα της Δευτέρας.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του χθες και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Παναγιώτης Κωτσιόπουλος έχει ύψος 1.87 μ., ζυγίζει 108 κιλά, έχει μαύρα μάτια και κοντά άσπρα μαλλιά. Επίσης, φορούσε μπεζ παντελόνι, τιρκουάζ μπλούζα και καφέ παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση