Φωτιά στην Κερατέα - Κοντά σε σπίτια οι φλόγες - Εστάλη 112

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 12:39 Φωτιά στην Κερατέα - Κοντά σε σπίτια οι φλόγες - Εστάλη 112

Στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι 9 μποφόρ - Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής επί τόπου, επιχειρούν επίσης 8 αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Νέα φωτιά ξέσπασε το πρωί της Κυριακής στην Κερατέα και συγκεκριμένα κοντά στον οικισμό Πλάκα. Στις 12.30 εστάλη 112 για 4 οικισμούς. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι οι κάτοικοι του Πανοράματος, της Παλαιοκαμάριζας, του Μαρκατίου και της Πλάκας πρέπει να εκκενώσουν προς Λαύριο μέσω ΠΕΟ Αθηνών-Λαυρίου.

Η φωτιά είναι μεγάλη, ενώ στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι 9 μποφόρ. Εκτροπή κυκλοφορίας γίνεται σε: 1) ΠAΛAIA Λ.ΛAYPIOY KAI Λ.ΠΛAKAΣ  AΠO THN ΠΛEYPA TOΓANI  2) ΠAΛAIA Λ.ΛAYPIOY- KAI Λ.ΠΛAKAΣ AΠO  EIΣOΔO ΓIA MAPKATI.

Στο σημείο βρίσκονται 56 πυροσβέστες, 17 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 8 αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση