ΕΛ.ΑΣ.: Επιχείρηση στις φυλακές Ιωαννίνων-Συνελήφθη αστυνομικός, κρατείται ο υποδιευθυντής

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 19:14 ΕΛ.ΑΣ.: Επιχείρηση στις φυλακές Ιωαννίνων-Συνελήφθη αστυνομικός, κρατείται ο υποδιευθυντής φωτο: αρχείου

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας πραγματοποιείται από τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας (1/7), στις φυλακές Ιωαννίνων, για τον εντοπισμό ένστολων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες. Στην έρευνα συνδράμουν κλιμάκια του Σώματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. από την Θεσσαλονίκη, άνδρες των ΕΚΑΜ και διμοιρία των ΜΑΤ.

Η έρευνα συνεχίζεται, με τους αστυνομικούς να ερευνούν ενδελεχώς τα πάντα, για όπλα, ναρκωτικά, κινητά και οτιδήποτε παραβιάζει την εύρυθμη λειτουργία των φυλακών. Η φυλακή του Σταυρακίου σφραγίστηκε για όλη την ημέρα ενώ κάποια στιγμή υπήρξε ένταση καθώς μεταφέρθηκαν κάποιοι κρατούμενοι στο Τμήμα Μεταγωγών. Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά σε αντικείμενα στα κελιά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κρατούνται ο υποδιευθυντής και δύο υπάλληλοι ενώ έχει συλληφθεί ένας αστυνομικός.
Πηγή: enikos.gr
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση