Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ξεσπά ο πατέρας της Κάρολαϊν για τις Πανελλήνιες – «Θα είναι τυχερός αν ξαναδεί το φως της ημέρας»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 11:38 Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ξεσπά ο πατέρας της Κάρολαϊν για τις Πανελλήνιες – «Θα είναι τυχερός αν ξαναδεί το φως της ημέρας»

Έντονη ήταν η οργή του πατέρα της άγρια δολοφονημένης Κάρολαϊν, Ντέιβιντ Κράουτς στο άκουσμα της είδησης ότι ο δολοφόνος της κόρης του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε Πανελλήνιες.

Μάλιστα, μετά τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται να περνάει στη Νομική, γεγονός που χαρακτήρισε ο πατέρας της Κάρολαϊν ως «γελοίο».

«Δεν έχω ακούσει κάτι πιο γελοίο στη ζωή μου. Θα είναι τυχερός αν ξαναδεί το φως της ημέρας μέχρι να βγει από τη φυλακή αυτός ο μ@@@@ας», είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς στη σημερινή (02.07.2024) εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Εκπλήσσομαι που θέλει να σπουδάσει πολιτικές επιστήμες ή νομική γιατί στη Βρετανία είναι ένα μάθημα που μελετούν συνήθως άνθρωποι που θέλουν να παραμείνουν στον ακαδημαϊκό χώρο κι όχι άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική.

Η Καρολάιν δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να σπουδάσει γιατί εκείνος ο μ@@@κας της έκλεψε τη ζωή» υποστήριξε οργισμένος ο πατέρας της Κάρολαϊν.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα πρέπει να ασχοληθεί με κάτι που θα του δώσει την ευκαιρία να κερδίσει τα προς το ζην, κάτι που να ταιριάζει περισσότερο στα ταλέντα του. Κάτι σαν να καθαρίζεις τουαλέτες ή να σκουπίζεις τους δρόμους.

Το αγγελούδι μου έγινε 4 ετών και περνάει καταπληκτικά, όπως η μαμά της ήταν πολύ δημοφιλής και είχε κάνει πολλούς φίλους».

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση