Ραφήνα: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος για τη φωτιά – Συνελήφθη 3 φορές για εμπρησμό τον τελευταίο μήνα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 14:35 Ραφήνα: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος για τη φωτιά – Συνελήφθη 3 φορές για εμπρησμό τον τελευταίο μήνα

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 38χρονος Ρουμάνος ο οποίος συνελήφθη για την πρόκληση της φωτιάς στη Ραφήνα το Σάββατο (27.6.2024).

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για εμπρησμό δάσους (σχετικά με τη φωτιά στην περιοχή της Ραφήνας) από τον οποίο προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο.

Σύμφωνα με το newsit.gr, o κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε πως δεν έβαλε εκείνος τη φωτιά στη Ραφήνα και πως εκείνος όταν μπήκε η πυρκαγιά βρισκόταν στην πλατεία και μάλιστα πήγε με ένα φίλο του να βοηθήσουν να την σβήσουν.

Ο κατηγορούμενος εντός του Ιουνίου είχε συλληφθεί δύο ακόμα φορές για εμπρησμό και του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος καθώς και διοικητικό πρόστιμο 8.538 ευρώ.

Τις κατηγορίες για την πρόσκληση φωτιάς τον Ιούνιο ο αλλοδαπός τις αποδέχεται λέγοντας πως προκλήθηκαν ενώ προσπαθούσε να κάψει χόρτα. Για την μία εκ των δύο του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε μηνών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση