Φωτιά στην Κερατέα: Συγκλονιστική φωτογραφία με εξαντλημένους πυροσβέστες στο «καυτό» χώμα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 18:38 Φωτιά στην Κερατέα: Συγκλονιστική φωτογραφία με εξαντλημένους πυροσβέστες στο «καυτό» χώμα

Εξαντλημένοι από τη μάχη με τις φλόγες, φορώντας όμως ακόμα τη στολή τους, πυροσβέστες ξαπλώνουν στο χώμα για να ξεκουραστούν, παρά το γεγονός ότι το έδαφος «βράζει». Δίπλα τους, η πυρκαγιά μαίνεται, συνάδελφοι τους επιχειρούν, μα οι ίδιοι έχουν πραγματικά εξαντληθεί.

Ο ένας δίπλα στον άλλον, σκεπασμένοι με ισοθερμικές κουβέρτες και έχοντας παραμάσχαλα τον εξοπλισμό τους, σε μια ατμόσφαιρα αποπνικτική, προσπαθούν να ξαποστάσουν παραμένοντας, όμως, σε ετοιμότητα για να επιχειρήσουν ανά πάσα στιγμή.

Η πρόσφατη φωτιά στην Κερατέα ήταν καταστροφική. Σπίτια, αποθήκες και αυτοκίνητα έχουν καεί ολοσχερώς, ενώ πολλά στρέμματα έχουν γίνει στάχτη. Στη φωτιά που ξέσπασε την τελευταία μέρα του Ιούνη, επιχείρησαν περισσότεροι από 100 πυροσβέστες, 13 ελικόπτερα και 10 αεροσκάφη, αλλά είχε σταλεί και μήνυμα 112 στους κατοίκους προκειμένου να εκκενώσουν 6 περιοχές.

Δείτε τη φωτογραφία με τους πυροσβέστες που έχει γίνει viral (Πηγή: Πυρκαγιά ενημέρωση)

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση