Λαμία: Δράση για την Ημέρα του Πατέρα στην Πλατεία Πάρκου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 16:18 Λαμία: Δράση για την Ημέρα του Πατέρα στην Πλατεία Πάρκου

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου...

Στο πλαίσιο δημοσιότητας των δράσεων της Δομής του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λαμιέων με ενσωματωμένο παράρτημα ΚΕΜ, την Πέμπτη 27/6/2024 από τις 9.30 π.μ. έως 12.30 μ.μ. στην πλατεία Πάρκου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί δράση αφιερωμένη στην Ημέρα του Πατέρα, ως μια συμβολική επιλογή για την τίμηση του πατέρα όχι μόνο ως φυσικό πρόσωπο αλλά και ως πρόσωπο αναφοράς, μέσα από το βαρυσήμαντο συμβολισμό του, ο οποίος διέπει την πατρική φιγούρα στη ζωή κάθε ατόμου, είτε μέσα από το φυσικό - βιολογικό πρόσωπο του πατέρα είτε από το άτομο το οποίο για κάθε έναν από εμάς πρεσβεύει την πατρική φιγούρα και όλα όσα αυτή συμβολίζει.

Για το κοινό που θα επισκεφθεί τη δράση θα δοθεί συμβολικά ένα λουλούδι με στόχο να διανεμηθεί από το πρόσωπο παραλαβής σε ένα άτομο που για το ίδιο θα συμβολίζει την πατρική φιγούρα ως δώρο.

Επίσης, θα διανεμηθεί έντυπο υλικό της δομής με τα στοιχεία επικοινωνίας και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τη λειτουργία της.

Στη δράση θα συμμετέχουν τα παιδιά και το προσωπικό των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών Δήμου Λαμιέων μέσα από όμορφες ζωγραφιές οι οποίες θα πλαισιώσουν το συμβολικό δώρο που θα διατεθεί στο κοινό.

Η δράση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία λουλουδιών από τα φυτώρια ΑΚΡΙΔΑΣ Δ. - ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Δ. Ο.Ε.( Ε.Ο. Λαμίας Καρπενησίου 8, Άνω Γλύνες- Σταυρός Λαμίας) και τα φυτώρια Ρωμανάς (11ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λαμίας-Στυλίδας).

Σας καλούμε όλους να παρευρεθείτε κοντά μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση