Περιστέρι: Πυροβόλησαν μέσα από αυτοκίνητο εναντίον άλλου ΙΧ - Παράτησαν αιμόφυρτο τον συνοδηγό και εξαφανίστηκαν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 09:31 Περιστέρι: Πυροβόλησαν μέσα από αυτοκίνητο εναντίον άλλου ΙΧ - Παράτησαν αιμόφυρτο τον συνοδηγό και εξαφανίστηκαν

Άγνωστοι μέσα από ΙΧ πυροβόλησαν εναντίον άλλου αυτοκινήτου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 22χρονου - Το θύμα είχε αποφυλακιστεί μόλις χθες

Ένας 22χρονος τραυματίστηκε από πυροβολισμούς τα ξημερώματα της Τρίτης, στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα περίπου στις 02:20 τα ξημερώματα, στην οδό Δωδεκανήσου, άγνωστοι μέσα από ΙΧ πυροβόλησαν εναντίον αλλού αυτοκινήτου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 22χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος ήταν ο συνοδηγός του δεύτερου οχήματος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τον παράτησαν στο σημείο και έφυγαν, ενώ περαστικοί ειδοποίησαν το 100 και με ασθενοφόρο ο 22χρονος μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό για νοσηλεία.

Ο 22χρονος είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών και μόλις χθες είχε αποφυλακιστεί. Ο δράστης είναι γνωστός στις Αρχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση