Καλύτερη είναι η εικόνα της φωτιάς σε εργοστάσιο στην Αχαΐα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 20:18 Καλύτερη είναι η εικόνα της φωτιάς σε εργοστάσιο στην Αχαΐα

Στην επιχείρηση κατάσβεσης επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 10 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 1 ελικόπτερο και 3 αεροσκάφη.

Καλύτερη είναι η εικόνα της φωτιάς η οποία ξέσπασε νωρίτερα την Τρίτη σε προαύλιο χώρο εργοστασίου ανακύκλωσης στο Γομοστό Δυτικής Αχαΐας και στη συνέχεια επεκτάθηκε και στους χώρους του εργοστασίου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική το πύρινο μέτωπο έχει περιοριστεί.

Νωρίτερα, μέσω μηνύματος από το «112», οι κάτοικοι της περιοχής καλούνταν να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους, κλείνοντας πόρτες και παράθυρα, λόγω των καπνών.

Δείτε βίντεο:

 

 

 

 

Στο σημείο επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 10 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 1 ελικόπτερο και 3 αεροσκάφη, ενώ δεν απειλούνται κατοικίες.

Στο σημείο επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 10 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 1 ελικόπτερο και 3 αεροσκάφη, ενώ δεν απειλούνται κατοικίες.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση