Φωτιά στη Ροδόπη στην περιοχή Αμπελάκια: Σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα, ήχησε το 112

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 11:22 Φωτιά στη Ροδόπη στην περιοχή Αμπελάκια: Σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα, ήχησε το 112

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική, καθώς φωτιά ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής (19.7.24) στη Ροδόπη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή Αμπελάκια στη Ροδόπη και το 112 έστειλε μήνυμα προς στους κατοίκους να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση και στο σημείο βρίσκονται 30 πυροσβέτες με 12 οχήματα και από αέρος επιχειρούν 5 αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

Οι κάτοικοι της περιοχής δέχτηκαν μήνυμα από το 112 μέσα από το οποίο τους ζητούν να απομακρυνθούν από την περιοχή με προορισμό το Κρυονέρι.

Η κινητοποίηση των αρχών στην περιοχή είναι μεγάλη, καθώς θέλουν να προλάβουν την φωτιά πριν αυτή πάρει μεγάλες διαστάσεις.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση