Έβρος: Πυροβολήθηκε συνοριοφύλακας με τα πυρά να προέρχονται από την τουρκική πλευρά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 21:18 Έβρος: Πυροβολήθηκε συνοριοφύλακας με τα πυρά να προέρχονται από την τουρκική πλευρά

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στον Έβρο με έναν συνοριοφύλακα να τραυματίζεται από πυροβολισμούς αγνώστων που βρίσκονταν στην τουρκική πλευρά.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία το περιστατικό συνέβη το Σάββατο (20/07/2024) γύρω στις 18.20 στα συνοριακή περιοχή του Σουφλίου στον Έβρο, όταν  Έλληνες συνοριοφύλακες που περιπολούσαν στην περιοχή και κατά τη διάρκεια επιχείρησης αποτροπής παράνομης εισόδου μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας, δέχθηκαν πυροβολισμούς από άγνωστα άτομα ευρισκόμενα στην τουρκική πλευρά.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίσθηκε Έλληνας συνοριοφύλακας, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για παροχή πρώτων βοηθειών.

Το όλο περιστατικό ερευνάται από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση