Χάρης Δούκας: «Πολύ σύντομα» ο γάμος με την Γεωργία Πολυτάνου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 17:19 Χάρης Δούκας: «Πολύ σύντομα» ο γάμος με την Γεωργία Πολυτάνου

Ο Χάρης Δούκας παραχώρησε συνέντευξη στα Παραπολιτικά και στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη με τον Δήμαρχο Αθηναίων να προχωράει σε αποκαλύψεις για τη μέλλουσα σύζυγό του, Γεωργία Πολυτάνου και τον γάμο, που σχεδιάζουν να κάνουν.

Σημειώνεται, πως ο Χάρης Δούκας και η διεθνολόγος, αρραβωνιαστικιά του έχουν κάνει εδώ και αρκετούς μήνες το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Η πρόταση γάμου έχει γίνει και όπως εξομολογείται ο Δήμαρχος Αθηναίων, ο γάμος αναμένεται να γίνει στο άμεσο μέλλον. Οι αποκαλύψεις του Χάρη Δούκα για τον γάμο και την Γεωργία Πολυτάνου

Πότε θα «φάμε κουφέτα» από εσάς και τη Γεωργία;
Πολύ σύντομα. Περιμένω να διαλέξει ημερομηνία. Εσύ, πάντως, θα το μάθεις εγκαίρως, αφού θα είσαι καλεσμένη.

Πώς γνωριστήκατε;
Σε κοινή παρέα φίλων.

Θυμάστε πώς έγινε η πρόταση γάμου;
Στο σπίτι… Αλλά δεν θα ήθελα να αποκαλύψω περισσότερα. Είναι µια πολύ προσωπική στιγμή, που θα ήθελα να τη θυμόμαστε µόνο εγώ κι εκείνη.

Έχετε σκεφτεί πώς θα είναι ο γάμος, µιας και είστε και ο Δήμαρχος Αθηναίων; ∆ώστε µας κάποια λεπτομέρεια.
Το δίλημμα είναι δημαρχείο ή Θήβα, από όπου κατάγεται η Γεωργία. Ανεξάρτητα από το μέρος, θα µου άρεσε ο γάμος να είναι απλός, µε αγαπημένους φίλους, τις οικογένειές µας και να ακολουθήσει γλέντι µε πολλή μουσική και χορό. Τις λεπτομέρειες τις αφήνω στη Γεωργία. Άλλωστε, δεν έχει σημασία το πώς και το πού, αλλά ποιον άνθρωπο επιλέγεις για να περάσεις μαζί του το υπόλοιπο της ζωής σου.
Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση