Χαλκιδική: Ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της κατασκήνωσης που πνίγηκε η 8χρονη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 19:11 Χαλκιδική: Ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της κατασκήνωσης που πνίγηκε η 8χρονη

Ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της κατασκήνωσης στη Χαλκιδική, όπου πνίγηκε στην πισίνα το 8χρονο κορίτσι, μετά από απόφαση της αρμόδια περιφέρειας.

Η κατασκήνωση στη Χαλκιδική λειτουργούσε κανονικά μέχρι και σήμερα παρά το γεγονός πως την Τρίτη 13 Αυγούστου είχε χάσει τη ζωή του στην πισίνα ένα 8χρονο κορίτσι. Οι δυο πισίνες μετά το τραγικό περιστατικό είχαν «σφραγιστεί» καθώς είχαν εντοπιστεί παραλήψεις.

Στο μεταξύ κατάθεση έχει δώσει και η αδερφή του άτυχου κοριτσιού, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης φέρεται να έψαχναν για 3 ώρες την 8χρονη που βρισκόταν στον πάτο της πισίνας.

Ακόμη υπάρχουν μαρτυρίες πως η ομαδάρχισσα άρχισε να ψάχνει το παιδί μόνη της και μετά σήμανε συναγερμό ότι έχει χαθεί. Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν και οι μαρτυρίες των παιδιών που βρίσκονταν κοντά στη μικρή, τα οποία θα δώσουν κατάθεση στην αστυνομία παρουσία των γονιών τους και παιδοψυχολόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση