Φάμελλος για την καρατόμησή του από Κασσελάκη: Μέχρι χθες δεν ήξερα τίποτα – Επιζήμια απόφαση για τον ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 11:44 Φάμελλος για την καρατόμησή του από Κασσελάκη: Μέχρι χθες δεν ήξερα τίποτα – Επιζήμια απόφαση για τον ΣΥΡΙΖΑ

Στην καρατόμησή του από τον Στέφανο Κασσελάκη κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος σήμερα, Τετάρτη (28.08.24).

«Μέχρι χθες δεν ήξερα τίποτα. Είναι μία αδικαιολόγητη πρόταση επιζήμια για τον ΣΥΡΙΖΑ. Από την πρώτη ημέρα μέχρι και χθες έκανα τα πάντα για να μην αμφισβητείται η ηγεσία του προέδρου», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Σωκράτης Φάμελλος την επομένη των ραγδαίων εξελίξεων και με τον Στέφανο Κασσελάκη να μην ελέγχει πλέον την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν είμαι ούτε σύμμαχος ούτε αντίπαλος του Κασσελάκη, θα σεβαστώ την απόφασή του κόμματός μου», σημείωσε την επομένη της συνεδρίασης της ΚΟ ο κ. Φάμελλος. 

Στην πολιτική δεν συμμετέχω με φόβους, είπε ακόμη. 

Μέσα στην ΚΟ εισέπραξα την ομόφωνη στήριξη για την προεδρία μας, πρόσθεσε. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει καλύτερος, όλοι μαζί πρέπει να το κάνουμε», δήλωσε και υπογράμμισε ότι «δεν τίθεται για μένα θέμα ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, είμαι υπέρ της ενότητας». 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση