Σαλαμίνα: Προφυλακιστέος ο 35χρονος που κατηγορείται ότι επιχείρησε να βιάσει 20χρονη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 18:45 Σαλαμίνα: Προφυλακιστέος ο 35χρονος που κατηγορείται ότι επιχείρησε να βιάσει 20χρονη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 35χρονος επίδοξος, φερόμενος ως, βιαστής της Σαλαμίνας, έπειτα από την απολογία του στο δικαστικό Μέγαρο Πειραιά.

Σύμφωνα με το Mega, φέρεται να παραδέχθηκε ότι παρακολουθούσε για 2 ώρες την 20χρονη, ενώ υποστήριξε πως την πέρασε για κάποια πρώην σχέση του και προσπαθούσε να καταλάβει εάν είναι εκείνη. Παράλληλα, φέρεται να υποστήριξε ότι όντως την πλησίασε, αλλά δεν επιχείρησε να την βιάσει.

Ο 35χρονος έφτασε στα δικαστήρια με καλυμμένο το πρόσωπό του και φορώντας χειροπέδες, ενώ όσοι βρίσκονταν στα δικαστήρια για άλλες υποθέσεις, όταν αντιλήφθηκαν ποιος είναι, του επιτέθηκαν φραστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση