Συναγερμός στο Κερατσίνι – Άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή πέταξαν τσαντάκι με τρεις χειροβομβίδες μετά από σήμα αστυνομικών για έλεγχο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 11:15 Συναγερμός στο Κερατσίνι – Άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή πέταξαν τσαντάκι με τρεις χειροβομβίδες μετά από σήμα αστυνομικών για έλεγχο

Οι χειροβομβίδες δεν εξερράγησαν ενώ έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, πέταξαν στο οδόστρωμα τσαντάκι που περιείχε τρεις χειροβομβίδες μετά από σήμα αστυνομικών για έλεγχο.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Αναπαύσεως, στο Κερατσίνι, και οι άγνωστοι, αφού αγνόησαν το σήμα των αστυνομικών ανέπτυξαν ταχύτητα, πετώντας ταυτόχρονα στο οδόστρωμα το τσαντάκι που κρατούσαν.

Έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση