Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον ασημένιο Κωνσταντινίδη και τον χάλκινο Πολυχρονίδη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2024 00:09 Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον ασημένιο Κωνσταντινίδη και τον χάλκινο Πολυχρονίδη

«Συγκίνηση και υπερηφάνεια», τονίζει στα συγχαρητήριο μήνυμά του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Θανάση Κωνσταντινίδη και τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη, οι οποίοι κατέκτησαν το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο, αντίστοιχα, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Για τα μετάλλια που κέρδισαν το Σαββατοκύριακο (31.08.2024 – 01.09.2024) στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι ο Θανάσης Κωνσταντινίδης και ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τα συγχαρητήριά του.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Εχθές ο ασημένιος Θανάσης Κωνσταντινίδης και σήμερα ο χάλκινος Γρηγόρης Πολυχρονίδης, με ramp operator την Κατερίνα Πατρώνη, ύψωσαν ξανά ψηλά τη γαλανόλευκη στoυς Παραολυμπιακούς αγώνες! Συγκίνηση και υπερηφάνεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση