Θεσσαλονίκη: 61χρονος βρέθηκε σε φρεάτιο ασανσέρ βαριά τραυματισμένος και καταγγέλλει ότι τον λήστεψαν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2024 15:55 Θεσσαλονίκη: 61χρονος βρέθηκε σε φρεάτιο ασανσέρ βαριά τραυματισμένος και καταγγέλλει ότι τον λήστεψαν

Σε φρεάτιο ασανσέρ βρέθηκε ένας άνδρας 61 ετών στη Θεσσαλονίκη. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ καταγγέλλει ότι κάποιοι τους επιτέθηκαν για να τον ληστέψουν.

Διασωληνωμένος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης διακομίστηκε ο 61χρονος που εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος σε φρεάτιο ανελκυστήρα νεοανεγειρόμενης οικοδομής, στην περιοχή της Θέρμης.

Από την αστυνομία ερευνάται καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο άνδρας φέρεται να έπεσε θύμα ληστείας.

Για την ανάσυρσή του από το φρεάτιο χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής.

Η έρευνα διεξάγεται από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 9:30 το πρωί της Δευτέρας (02.09.2024), κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για εργαζόμενο στο σημείο.

Επί τόπου έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία που ανέσυρε τον άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, ο οποίος διασωληνώθηκε κατά τη διακομιδή του, βρίσκεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση