Επιτροπή Δεοντολογίας ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα πέσει στα μαλακά ο Σπίρτζης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2024 19:30 Επιτροπή Δεοντολογίας ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα πέσει στα μαλακά ο Σπίρτζης

Απάντηση σε δημοσιεύματα ότι ο πρώην υπουργός θα τιμωρηθεί μόνο με επίπληξη - Την Τρίτη η συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος

Για αύριο, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, και το ζήτημα που έχει ανακύψει με τον πρώην υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη.

Ο τελευταίος ζήτησε τις τελευταίες ημέρες από το «πειθαρχικό» του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ περαιτέρω διευκρινίσεις και στοιχεία, αποστέλλοντας μια «πύρινη» επιστολή, όπου εγκαλεί τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, την εκπρόσωπο Τύπου, Βούλα Κεχαγιά και άλλα στελέχη του γραφείου Τύπου για αντικαταστατική συμπεριφορά.

Με φόντο την αυριανή συνεδρίαση, πηγές της Επιτροπής Δεοντολογίας σχολίαζαν στο protothema.gr πως «ακόμα η επιτροπή δεν έχει συνεδριάσει για το θέμα, ώστε να ξέρουμε τι θ' αποφασίσει κι αυτά ακούγονται μάλλον ως "ευσεβείς πόθοι"», «φωτογραφίζοντας» δημοσιεύματα που θέλουν τον κ. Σπίρτζη τελικά να «πέφτει στα μαλακά», δηλαδή να τιμωρείται με επίπληξη αντί διαγραφής ή άλλου πειθαρχικού μέτρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση