Ανήλικοι απείλησαν με μαχαίρι 15χρονο και 16χρονο στην Πετρούπολη για να τους ληστέψουν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 09:26 Ανήλικοι απείλησαν με μαχαίρι 15χρονο και 16χρονο στην Πετρούπολη για να τους ληστέψουν

Ένας 15χρονος Έλληνα και δύο 14χρονοι από την Αλβανία και το Μπαγκλαντές οι τρεις συλληφθέντες.

Σε τρεις συλλήψεις ανηλίκων, έναν 15χρονο Έλληνα, έναν 14χρονο Αλβανό και έναν, επίσης, 14χρονο από το Μπαγκλαντές για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία προχώρησαν το βράδυ της Κυριακής αστυνομικοί στην Πετρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις ανήλικοι είχαν απειλήσει με μαχαίρι δύο αγόρια ηλικίας 15 και 16 ετών, για να τους αρπάξουν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Όταν, όμως, τα θύματά τους αντιστάθηκαν, οι τρεις ανήλικοι δράστες τράπηκαν σε φυγή αλλά συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα.

Μετά την προσαγωγή των τριών ανηλίκων, ο 15χρονος και ο 16χρονος τους αναγνώρισαν και έτσι οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συλλήψεις.

Σημειώνεται ότι μαζί με τους τρεις ανήλικους συνελήφθη και η 43χρονη μητέρα του ενός εξ αυτών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση