Έκρηξη σε αεροσκάφος λίγο πριν την απογείωση στο Ηράκλειο Κρήτης -Πιθανότατα από ηλεκτρονικές συσκευές

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 16:53 Έκρηξη σε αεροσκάφος λίγο πριν την απογείωση στο Ηράκλειο Κρήτης -Πιθανότατα από ηλεκτρονικές συσκευές Φωτογραφία: lifeforstock on Freepik

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για έκρηξη που σημειώθηκε μέσα σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος επιβάτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το creta24.gr η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν την απογείωσή του αεροπλάνου, το οποίο αναμενόταν να εκτελέσει πτήση από Ηράκλειο προς Βρετανία.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, η έκρηξη προήλθε από ηλεκτρονικές συσκευές (power bank και ηλεκτρονικό τσιγάρο) που βρίσκονταν στο τσαντάκι μιας επιβάτιδας το οποίο βρισκόταν στο κάθισμα του Αεροπλάνου.

Το αεροσκάφος που μετέφερε 236 επιβάτες δεν αναχώρησε για Αγγλία.

Όπως είναι φυσικό προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση καθώς η έκρηξη που σημειώθηκε ήταν δυνατή και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας προκειμένου να διερευνήσουν το περιστατικό.

Από την έκρηξη ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση