Νέα εγκύκλιος ΟΠΕΚΕΠΕ για τις αιτήσεις μεταβίβασης δικαιωμάτων ενίσχυσης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 17:34 Νέα εγκύκλιος ΟΠΕΚΕΠΕ για τις αιτήσεις μεταβίβασης δικαιωμάτων ενίσχυσης

Έως τις 20 Οκτωβρίου θα γίνεται η υποβολή αιτήσεων αναφορικά με τη μεταβίβαση δικαιωμάτων ενίσχυσης, όπως αναφέρεται σε σχετική εγκύκλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρονικής διαδικτυακής εφαρμογής.

Ενώ σύμφωνα με την  εγκύκλιο, αιτήσεις μεταβίβασης δικαιωμάτων ενίσχυσης, που αποστέλλονται σε έντυπη μορφή δεν εξετάζονται επί της ουσίας και τίθενται στο αρχείο της υπηρεσίας με ταυτόχρονη ενημέρωση των συμβαλλόμενων.

Επιπλέον, η εμπρόθεσμη υποβολή της αίτησης μεταβίβασης για το 2024 απαιτεί τόσο η οριστικοποίηση της αίτησης μεταβίβασης από τον μεταβιβαστή όσο και η αποδοχή της από τον αποδέκτη να γίνουν ως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης μεταβίβασης δικαιωμάτων, δηλαδή έως τις 20 Οκτωβρίου του 2024.

Αιτήσεις μεταβίβασης, οι οποίες έχουν καταχωρηθεί στη διαδικτυακή εφαρμογή αλλά δεν έχουν οριστικοποιηθεί από τον μεταβιβαστή ή έχουν οριστικοποιηθεί από τον μεταβιβαστή αλλά δεν έχουν γίνει αποδεκτές από τον αποδέκτη (δηλαδή δεν έχουν υποβληθεί) ως την ως άνω καταληκτική ημερομηνία θεωρούνται ως μη υποβληθείσες στον ΟΠΕΚΕΠΕ για το έτος ενίσχυσης 2024.

Διαβάστε ολόκληρη την εγκύκλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ εδώ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση