Ο Απόστολος Λύτρας καταθέτει αίτηση διαζυγίου - Δεν έχει δει ακόμη το παιδί του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 18:59 Ο Απόστολος Λύτρας καταθέτει αίτηση διαζυγίου - Δεν έχει δει ακόμη το παιδί του

Αίτηση διαζυγίου από τη Σοφία Πολυζωγοπούλου θα καταθέσει ο Απόστολος Λύτρας ο οποίος αποφυλακίστηκε για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του, σύμφωνα με το newsit.gr.

Ο Απόστολος Λύτρας θα καταθέσει αίτημα διαζυγίου από τη Σοφία Πολυζωγοπούλου, ενώ ζητάει να δει διακαώς το παιδί του, με το οποίο δεν έχει καμία επικοινωνία μετά τα θλιβερά γεγονότα.

Ο γνωστός ποινικολόγος θα κάνει αίτηση επικοινωνίας με το παιδί και θα ζητήσει να το βλέπει κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο.

Δεδομένου ότι και οι δύο ασκούν την δικηγορία, σήμερα οι δύο πλευρές βρέθηκαν στα δικαστήρια. Ο Απόστολος Λύτρας ήταν στο Εφετείο, ενώ η Σοφία Πολυζωγοπούλου στην Ευελπίδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση