Ιωάννινα: Παρανάλωμα του πυρός εγκαταστάσεις παλιού λατομείου στα Μάρμαρα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 19:41 Ιωάννινα: Παρανάλωμα του πυρός εγκαταστάσεις παλιού λατομείου στα Μάρμαρα

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν οι εγκαταστάσεις στο παλιό λατομείο που βρίσκεται στην περιοχή των Μαρμάρων, στα Ιωάννινα, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης (17/09), από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, οι κάτοικοι κάνουν λόγο για εκρήξεις που σημειώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα με την εκδήλωση της πυρκαγιάς.

Το λατομείο έχει κλείσει εδώ και χρόνια ωστόσο από το καλοκαίρι υπήρχε σειρά καταγγελιών για οχήματα που εισέρχονται στο χώρο και για φορτηγά που μεταφέρουν και εναποθέτουν ογκώδη και άλλα απορρίμματα εντός του χώρου του λατομείου.

Η φωτιά περιορίστηκε σε κτιριακές εγκαταστάσεις που υπήρχαν στο χώρο του λατομείου, ενώ στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση