Το "Ευχαριστώ" της οικογένειας του Γιώργου Νερολή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 08:29 Το "Ευχαριστώ" της οικογένειας του Γιώργου Νερολή

Συγκλονισμένα είναι τα παιδιά του εκλιπώντος ιατρού Γιώργου Νερολή από τον χαμό του πατέρα τους, αλλά και από την διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του ανήμερα της κηδείας του.

Η συμπαράσταση στο πένθος τους ήταν πάρα πολύ μεγάλη από όλους και γι αυτό εξέδωσαν το παρακάτω ευχαριστήριο:

«Αισθανόμαστε βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς ολους όσοι συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας για την απώλεια του πατέρα μας. Ήταν συγκινητικά τα μηνύματα παρηγορίας, όσων παρεβρέθησαν στην εξόδιο ακολουθία, αλλά και όσων δεν τα κατάφεραν.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Δήμο Λαμιέων και τον Δήμαρχο κύριο Πανουργιά Παπαϊωάννου, που με δική του πρωτοβουλία συγκλήθηκε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τη σύνταξη συλλυπητήριου ψηφίσματος και την απόδοση τιμών στον Γεώργιο Νερολή.

Παρηγοριά στο πένθος μας στάθηκαν οι επικήδειοι λόγοι των κύριων Ποντίκα Γεωργίου, αναπληρωτή Δημάρχου και του κυρίου Κοτρωνιά Γεωργίου, βουλευτού και στενού φίλου και συνεργάτη του εκλιπόντος πατέρα μας, αλλά και του ιερέως π.  Δημητρίου Ατματζίδη, όπως και η παρουσία του Υπουργού κυρίου Χρήστου Σταϊκούρα, του προέδρου του Ιατρικού  Συλλόγου κυρίου Χρήστου Γεωργίου και όλων των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και των εκπροσώπων του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαίρου της ομάδας της Λαμίας και άλλων φορέων.

Τέλος, νιώθουμε την υποχρέωση να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και ειδικότερα τους ιατρούς κύριο Κατσαρέλη και κύριο Δανομάρα που στάθηκαν αγόγγυστα δίπλα του σε όλη τη διάρκεια της πολύμηνης περιπέτειας του».

Με εκτίμηση
Παναγιώτης και Νάνσυ Νερολή

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση