«Έφυγε» ο επιχειρηματίας Γιάννης Καββαδίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 08:38 «Έφυγε» ο επιχειρηματίας  Γιάννης Καββαδίας

Βαρύ πένθος στη Λαμία και ειδικά στον εμπορικό κόσμο, στην είδηση του θανάτου του πολύ γνωστού επαγγελματία Γιάννη Καββαδία στα 78 του χρόνια.

Η επιχείρηση με τα πλακάκια και είδη υγιεινής «ΑΦΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΒΒΑΔΙΑ Α.Ε.», είναι πασίγνωστη στο χώρο της εδώ και δεκαετίες, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της και ο ίδιος από τους ανθρώπους που γνώριζες και εμπιστευόσουν.

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια πάλεψε σκληρά με τον καρκίνο, όπως ήξερε να παλεύει πάντα στη ζωή του, ως επαγγελματίας. Ξεχωριστός άνθρωπος, υπήρξε επίσης εξαίρετος οικογενειάρχης, φτιάχνοντας με την αγαπημένη του σύζυγο Μαρία μια όμορφη οικογένεια με τρία παιδιά και πολλά εγγόνια.

Η οικογένεια και οι αγαπημένοι του άνθρωποι θα μπορέσουν να του πουν το τελευταίο αντίο την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 4:00’ το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ροδίτσας Λαμίας.

Η επιχείρηση ΑΦΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΒΒΑΔΙΑ Α.Ε. λόγω πένθους θα παραμείνει κλειστή και θα λειτουργήσει κανονικά την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στη σύζυγο, τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

Αιώνια η μνήμη του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση