Κολύμπησε στον Σηκουάνα η Υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας για να δείξει ότι το ποτάμι είναι καθαρό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 12:49 Κολύμπησε στον Σηκουάνα η Υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας για να δείξει ότι το ποτάμι είναι καθαρό

Η κίνησή της έγινε ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων

Η υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας, Αμελί Ουντέα-Καστέρα, έκανε βουτιά και κολύμπησε στον ποταμό Σηκουάνα το Σάββατο, σε μια προσπάθεια να δείξει ότι το ποτάμι που διασχίζει τη γαλλική πρωτεύουσα είναι αρκετά καθαρό και έτοιμο να διοργανώσει κολυμβητικές εκδηλώσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τη βουτιά κοντά στις γέφυρες Alexandre III και Invalides μαγνητοσκόπησε το BFM TV, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Το τρίαθλο και ο μαραθώνιος κολύμβησης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, που θα διαρκέσουν από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου, πρόκειται να διεξαχθούν στον Σηκουάνα.

Το διάσημο ποτάμι χρησιμοποιήθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 1900.

Η δήμαρχος του Παρισιού, Αν Ινταλγκό, που συνέβαλε στην εκστρατεία για τον καθαρισμό των συχνά μολυσμένων νερών του ποταμού εγκαίρως για τους αγώνες, δεσμεύτηκε ότι και αυτή θα κολυμπήσει στον Σηκουάνα.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση