Δεκάδες Παλαιστίνιοι «σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν» από επίθεση στη Χαν Γιουνίς – Στόχος ο Μοχάμεντ Ντέιφ, λέει το Ισραήλ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 13:13 Δεκάδες Παλαιστίνιοι «σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν» από επίθεση στη Χαν Γιουνίς – Στόχος ο Μοχάμεντ Ντέιφ, λέει το Ισραήλ

Η επίθεση χτύπησε καταυλισμό εκτοπισμένων, σύμφωνα με τη Χαμάς.

Δεκάδες Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν στη διάρκεια ισραηλινής επίθεσης στη Χαν Γιουνίς, στη Γάζα, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης που πρόσκεινται στη Χαμάς. Η επίθεση χτύπησε καταυλισμό εκτοπισμένων, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

«Ο στόχος της επίθεσης κοντά στη Χαν Γιουνίς ήταν ο αρχηγός του στρατιωτικού σκέλους της Χαμάς, Μοχάμεντ Ντέιφ» μετέδωσε το ραδιόφωνο των IDF. Σύμφωνα με το ίδιο, ο Ντέιφ κρυβόταν εντός της ανθρωπιστικής ζώνης δυτικά της Χαν Γιουνίς.

Ο Ντέιφ θεωρείται από τους ισραηλινούς ο εγκέφαλος της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου, κατά την οποία ένοπλοι Παλαιστίνιοι εισέβαλαν σε ισραηλινά εδάφη.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση