Νέα γκάφα Μπάιντεν εν μέσω φημολογίας πως αποσύρεται: Ξέχασε το όνομα του Υπουργού Άμυνας και τον αποκάλεσε «ο μαύρος άνδρας»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 22:02 Νέα γκάφα Μπάιντεν εν μέσω φημολογίας πως αποσύρεται: Ξέχασε το όνομα του Υπουργού Άμυνας και τον αποκάλεσε «ο μαύρος άνδρας»

«Ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο η απόσυρσή του» γράφει το πρακτορείο Axios.

Κάθε μέρα και μια νέα γκάφα για τον Τζο Μπάιντεν, την ώρα που «φουντώνει» η φημολογία για απόσυρση με τον καταιγισμό των πληροφοριών από τα αμερικανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για «άδειασμά» του τόσο από τον Μπάρακ Ομπάμα όσο και από τη Νάνσι Πελόζι.

Στο τελευταίο του «χτύπημα», ο Τζο Μπάιντεν βρέθηκε στην εκπομπή Black America Votes και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τα δικαιώματα και τα προβλήματα της αφροαμερικανικής κοινότητας.

Στη διάρκεια της συνέντευξης όμως ξέχασε το όνομα του υπουργού Άμυνάς του, Λόιντ Όστιν και τον αποκάλεσε «ο μαύρος άνδρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση