Γαλλία: Εκκενώνεται το αεροδρόμιο Ορλί στο Παρίσι έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 21:48 Γαλλία: Εκκενώνεται το αεροδρόμιο Ορλί στο Παρίσι έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα

Άγνωστος κάλεσε και ανέφερε ότι η βόμβα έχει τοποθετηθεί στις τουαλέτες - Έκλεισαν οι τερματικοί σταθμοί 2 και 3

Αναστάτωση επικράτησε στο αεροδρόμιο Orly του Παρισιού το απόγευμα της Κυριακής, έπειτα από προειδοποιητικό ανώνυμο τηλεφώνημα για βόμβα.

Με βάση το ρεπορτάζ την LeParisien, ο άγνωστος που κάλεσε, ανέφερε ότι η βόμβα έχει τοποθετηθεί στις τουαλέτες, με συνέπεια να κλείσουν οι τερματικοί σταθμοί 2 και 3.

«Οι εγκαταστάσεις εκκενώνονται», σημείωσε πηγή. Αυτό θα επιτρέψει σε εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως οι ομάδες σκύλων, να επιθεωρήσουν τις εγκαταστάσεις.

Το βράδυ της Τετάρτης, ένα αεροπλάνο της Transavia που αναχωρούσε από το Παρίσι και το αεροδρόμιο Ορλί με προορισμό το Μονπελιέ ακινητοποιήθηκε για αρκετές ώρες μετά από ψευδή ειδοποίηση για βόμβα. Η πτήση τελικά ακυρώθηκε.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση