Ποιος κέρδισε τις εντυπώσεις από τo ντιμπέιτ Χάρις – Τραμπ – Οι πρώτες αναλύσεις

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 09:13 Ποιος κέρδισε τις εντυπώσεις από τo ντιμπέιτ Χάρις – Τραμπ – Οι πρώτες αναλύσεις

Πανηγυρίζει ο Τραμπ για την εμφάνισή του στην τηλεμαχία - Όλο το παρασκήνιο και οι αιχμηρές ατάκες

Κάμαλα Χάρις και Ντόναλντ Τραμπ αντιπαρατέθηκαν για πρώτη φορά στη Φιλαδέλφεια για το ντιμπέιτ του ABC News ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών, αλλά χωρίς κοινό, χωρίς σημειώσεις.

Το ντιμπέιτ ξεκίνησε με τους δύο υποψηφίους να ανταλλάσσουν χειραψία, ωστόσο συνεχίστηκε με αρκετούς χαρακτηρισμούς με την Κάμαλα Χάρις συχνά να κάνει μορφασμούς.

Από δημοσκόπηση που παρουσίασε το CNN λίγη ώρα μετά τη λήξη του ντιμπέιτ, με το 63% των καταγεγραμμένων ψηφοφόρων που παρακολούθησαν την τηλεμαχία να λένε ότι η Χάρις τα πήγε καλύτερα από τον Τραμπ, ενώ το 37% των συμμετεχόντων υποστήριξε το αντίστροφο.

Πριν το ντιμπέιτ οι ίδιοι ψηφοφόροι ήταν μοιρασμένοι 50%-50% στο ποιος εκ των δύο υποψηφίων θα τα πήγαινε καλύτερα.

Από την πλευρά του το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, το οποίο προτιμά η αμερικανική δεξιά, γνωστοποίησε πως ήδη πρότεινε να οργανώσει αυτό δεύτερη τηλεμαχία, τον Οκτώβριο, με επιστολές που απηύθυνε στις εκστρατείες των δύο υποψηφίων αμέσως μετά την πρώτη εκπομπή, η οποία προβλήθηκε από το ανταγωνιστικό ABC.

Αξίζει να αναφερθεί ότι για πρώτη φορά στα χρονικά η Washington Post καθόλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής μονομαχίας είχε βάλει 25 αναποφάσιστους ψηφοφόρους, τους οποίους μετά ρώτησε ποιον από τους δύο υποψηφίους θα ψήφιζε, με τους 23 να απαντούν «Κάμαλα Χάρις».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση