Μπρους Γουίλις: «Η κατάσταση είναι δύσκολη, δεν είμαι καλά»- Η ανάρτηση της συζύγου του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 14:59 Μπρους Γουίλις: «Η κατάσταση είναι δύσκολη, δεν είμαι καλά»- Η ανάρτηση της συζύγου του

«Καταβάλλω συνειδητά προσπάθεια καθημερινά να ζω την καλύτερη ζωή που μπορώ»

Η Έμα Χέμινγκ εμφανίστηκε συναισθηματικά φορτισμένη  μιλώντας μέσω Instagram στους ακολούθους της για την κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις που έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια.

Η σύζυγος του ηθοποιού, Μπρους Γουίλις, αφιέρωσε αυτή την ανάρτηση στους ανθρώπους που έχουν αναλάβει τον ρόλο του φροντιστή των συντρόφων τους. Η Έμα Χέμινγκ παραδέχεται ότι η ίδια «δεν είναι καλά» και τονίζει ότι, αν και βάζει τα δυνατά της, δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στην «καταστροφή και την κατήφεια» που συνοδεύει τη διάγνωση του συζύγου της.

«Καταβάλλω συνειδητά προσπάθεια καθημερινά να ζω την καλύτερη ζωή που μπορώ. Το κάνω για τον εαυτό μου, τα δύο μας παιδιά και τον Μπρους, που δεν θα ήθελε να ζω διαφορετικά», αναφέρει στο σχετικό βίντεο το μοντέλο, ξεσπώντας σε δάκρυα. Έχει αποκτήσει δύο κόρες με τον ηθοποιό. 

«Όταν δεν φροντίζουμε τον εαυτό μας, δεν μπορούμε να φροντίσουμε κάποιον που αγαπάμε», πρόσθεσε η ίδια ενώ προέτρεψε όσους βρίσκονται αντιμέτωποι με παρόμοιες καταστάσεις να αφιερώνουν λίγο χρόνο στον εαυτό τους.

H μετωποκροταφική εκφύλιση είναι μια μορφή άνοιας, η οποία προκαλείται από μια οικογένεια εγκεφαλικών διαταραχών, οι οποίες είναι γνωστές ως «εκφύλιση του μετωποκροταφικού λοβού».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση