Εξιτήριο παίρνει ο Δημήτρης Σταρόβας μετά από δύο εβδομάδες – "Οι γιατροί το πάλεψαν πολύ"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024 11:57 Εξιτήριο παίρνει ο Δημήτρης Σταρόβας μετά από δύο εβδομάδες – "Οι γιατροί το πάλεψαν πολύ" Φωτό: intime

Εξιτήριο από το Τζάνειο Νοσοκομείο παίρνει σήμερα, ο Δημήτρης Σταρόβας, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη” για την εξέλιξη της υγείας του γνωστού καλλιτέχνη, αναφέροντας: "Ο Δημήτρης είναι πολύ αγαπητός και αυτό φάνηκε πολύ το τελευταίο διάστημα. Ο κόσμος τον αγαπάει και τον θαυμάζει και τον νοιάζεται.

Όχι απλώς ρωτάει, αλλά νοιάζεται, και αυτό έχει σημασία. Ευτυχώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά. Σήμερα θα πάρει εξιτήριο με τις οδηγίες που θα του δώσουν.

Οι γιατροί το πάλεψαν πολύ, δεν είναι εύκολα τα επεισόδια αυτά, το πάλεψε πολύ ο ίδιος και το παλεύει, θα πάει στο σπίτι του και μετά θα κάνει τα σχέδιά του και θα επιστρέψει κοντά μας”, είπε αρχικά η κ. Παγώνη.

"Μακάρι όλος ο κόσμος που βρίσκεται στα νοσοκομεία, να παίρνει εξιτήριο και να πηγαίνει καλά σπίτι του, αυτό έχει σημασία. Θα πάρει σαφείς οδηγίες και από τις 2 ομάδες γιατρών ο Δημήτρης Σταρόβας για το τι θα κάνει για ένα διάστημα και τα πράγματα θα πάνε καλά".

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση