Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Φιλία δεν υπάρχει, υπάρχει το συναίσθημα που δεν φεύγει ποτέ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 20:46 Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Φιλία δεν υπάρχει, υπάρχει το συναίσθημα που δεν φεύγει ποτέ Φωτό: glomex

Δεν μπορεί να υπάρξει φιλία, ενώ είμαστε χωρισμένοι, πρόσθεσε.

Για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε νέες του δηλώσεις.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στη σχέση που έχουν τώρα, καιρό μετά τον χωρισμό.

«Εξώφυλλα έκανα παλιά με την Ευρυδίκη, τώρα τελείωσαν αυτά. Κάνω φάρσες σε ανθρώπους που τους ξέρω πάρα πολύ καλά, με την Ευρυδίκη έχουμε καλή σχέση. Φιλία δεν υπάρχει, υπάρχει το συναίσθημα που δεν φεύγει ποτέ, αμοιβαία αγάπη.

Δεν μπορεί να υπάρξει φιλία, ενώ είμαστε χωρισμένοι», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», όπου συμμετέχει.

«Στην εκπομπή της Σίσσυς παίρνεις σύνταξη. Πας εκεί και σου λέει "είμαστε οικογένεια, ελάτε να συνταξιοδοτηθούμε όλοι μαζί". Οπότε, δεν χρειάζεται κάποια συζήτηση για την επόμενη χρονιά. Είναι δεδομένο ότι η ομάδα συνεχίζει όπως είναι», είπε κλείνοντας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση