Δημήτρης Κόκοτας: Οι τελευταίες πληροφορίες για την εξέλιξη της υγείας του – Η ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει η Ματίνα Παγώνη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 11:00 Δημήτρης Κόκοτας: Οι τελευταίες πληροφορίες για την εξέλιξη της υγείας του – Η ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει η Ματίνα Παγώνη

Ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», έπειτα από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στις 28 Μαρτίου. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη μίλησε σήμερα (26/6) στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα για την κατάσταση της υγείας του.

Αρχικά, η Ματίνα Παγώνη ανέφερε: «Η ιστορία είναι ότι παραμένει σταθερή η κατάστασή του, δεν έχω κάτι νεότερο. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι παρακολουθείται από την ομάδα των γιατρών του και γίνονται εξετάσεις, απεικονιστικός έλεγχος, για να δούνε την πορεία. Θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα. Είχε πάντα και τις επιπλοκές του και το είχαμε πει άλλωστε. Χρειάζεται χρόνος, θα παραμείνει εκεί.

Είναι επιπλοκές νόσου, εξαρτάται κάθε φορά από τον οργανισμό και την εξέλιξη του κάθε ασθενούς. Εμείς οι γιατροί λέμε ότι ο κάθε άρρωστος είναι ξεχωριστός, ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός. Μπορεί να κάνει κάποιες επιπλοκές, μπορεί να μη κάνει.

Σημασία έχει ότι ο άνθρωπος το πολεμάει, οι δικοί του είναι κοντά, η ιατρική ομάδα είναι κοντά και ευχόμαστε όλοι ό,τι καλύτερο και όσο πιο γρήγορα να γίνει καλά και να πάει στο σπίτι του. Θέλει χρόνο. Ο Δημήτρης Κόκοτας αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα».

Στη συνέχεια, η Δέσποινα Καμπούρη ρώτησε την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ: «Αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του; Επικοινωνεί;».

«Μέχρι εδώ σταματάμε. Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι προσωπικά δεδομένα», απάντησε η Ματίνα Παγώνη.

Πηγή: enikos.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση