Πάνος Βλάχος: Η έκπληξή του σε μέλλουσα νύφη που έκανε το bachelorette πάρτι της στα Χανιά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 14:58 Πάνος Βλάχος: Η έκπληξή του σε μέλλουσα νύφη που έκανε το bachelorette πάρτι της στα Χανιά

Μία όμορφη έκπληξη επιφύλασσε ο Πάνος Βλάχος σε μία νεαρή μέλλουσα νύφη, που παρακολούθησε τη συναυλία του στα Χανιά.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης, 22/08, στο κατάμεστο θέατρο Ανατολικής Τάφρου, με Χανιώτες -και όχι μόνο- όλων των ηλικιών, να δίνουν το «παρών», προκειμένου να τον απολαύσουν live επί σκηνής.

Πάνος Βλάχος: Εντόπισε τη μέλλουσα νύφη στο πλήθος και χόρεψε μαζί της

Σε βίντεο που έρχεται στο «φως» μέσω του zarpanews.gr ο Πάνος Βλάχος καταγράφεται να συνομιλεί από σκηνής με κάποιες fans του στη διάρκεια της συναυλίας του, οι οποίες τον ενημερώνουν ότι η φίλη τους, ονόματι Χρύσα, ταξίδεψε από το Λονδίνο για να τον δει, και για να κάνει το bachelorette πάρτι της στα Χανιά.

Τότε, ο γνωστός τραγουδοποιός και ηθοποιός κατέβηκε από τη σκηνή και ξεκίνησε να αναζητά τη νεαρή κοπέλα στο πλήθος -η οποία για κάποιον λόγο είχε απομακρυνθεί εκείνη την ώρα από την παρέα της-, μέχρι που την εντόπισε, και αποφάσισε να δώσει ένα show μόνο για εκείνη.

Στο σχετικό clip, ο Πάνος Βλάχος καταγράφεται ανάμεσα στον κόσμο να τραγουδά και να χορεύει μαζί με τη μέλλουσα νύφη τη μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Μαζωνάκη, «Gucci φόρεμα», κάνοντάς της μία έκπληξη που θα θυμάται για πάντα.

πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση