"Ελπίζω να με θυμάστε, ζω από τύχη": Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σταρόβας σε νέο βίντεο για την περιπέτεια της υγείας του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 13:45 "Ελπίζω να με θυμάστε, ζω από τύχη": Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σταρόβας σε νέο βίντεο για την περιπέτεια της υγείας του

"Να προσέχετε τους εαυτούς σας πάνω απ’ όλα, κάτι που δεν έκανα εγώ και τη γλίτωσα στο...τσακ", λέει ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής Δημήτρης Σταρόβας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο τον περασμένο Μάιο. Έκτοτε, η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται, έχοντας διαρκώς διπλα του τη σύντροφό του Άννα Σταθάκη.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Σταρόβας σιγά-σιγά επιστρέφει στην κανονικότητα και τώρα πρόκειται να αρχίσει να δραστηριοποιείται και επαγγελματικά. Μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ανέβασε και ένα βίντεο από το μουσικό στούντιό του, με τα λεγόμενά του για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, να συγκλονίζουν.

Δημήτρης Σταρόβας: Να προσέχετε τους εαυτούς σας πάνω απ’ όλα κάτι που δεν έκανα εγώ και τη γλίτωσα στο...τσακ

"Γεια και χαρά σε όλους. Ελπίζω να με θυμάστε… Λοιπόν είμαι πολύ χαρούμενος παιδιά γιατί πρώτα απ’ όλα σε ότι αφορά την υγεία μου πάνε όλα προς το καλύτερο. Δεν έχω σχεδόν κανένα κινητικό πρόβλημα, μένει να αποκατασταθεί η ομιλία. Όταν γίνει αυτό, παρεμπιπτόντως, θέλω να φτιάξω ένα βίντεο, ίσως και παραπάνω και θέλω παιδιά να σας διηγηθώ όλη την περιπέτεια της υγείας μου από την αρχή μέχρι τώρα", ανέφερε αρχικά.

"Σε αυτό το διάστημα των τριών μηνών συνέβησαν τόσα πολλά και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας γιατί υπάρχει λόγος, θα το διαπιστώσετε. Από την αρχή που βρέθηκα στο νοσοκομείο μέχρι και πρόσφατα. Νομίζω παιδιά ότι αξίζει τον κόπο να το κάνουμε αυτό γιατί έχω να μοιραστώ πολλά μαζί σας και θέλω να απευθυνθώ σε πολύ κόσμο γιατί στη θέση που ήμουνα πριν συμβεί όλο αυτό πιστεύω πως υπάρχει πάρα πολύς κόσμος. Που δεν προσέχει τον εαυτό του, όπως έκανα εγώ. Ζω από τύχη, μόνο αυτό θα σας πω, ζω από τύχη. Τέλος πάντων, αυτό το βίντεο, όπως είπαμε και πριν θα γίνει όταν μπορώ να μιλήσω καλύτερα".

"Ένας άλλος λόγος που είμαι πολύ χαρούμενος παιδιά είναι, όπως βλέπετε βρίσκομαι στο στούντιο για να κάνουμε αυτό το βίντεο, αλλά κυρίως γιατί προετοιμαζόμαστε για τον Σεπτέμβριο, για τον χειμώνα γενικότερα όπου στις αρχές περίπου του Σεπτέμβρη θα αρχίσουν τα μαθήματα κιθάρας και εδώ στο στούντιο και τα διαδικτυακά και γενικότερα θα μπούμε σε μια ροή κανονική, από τον Σεπτέμβριο όλα αυτά", συνέχισε ο Δημήτρης Σταρόβας.

"Να μην σας κουράζω άλλο. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ κουράζομαι. Όταν μιλάω παιδιά για αρκετή ώρα νιώθω σαν να έσκαβα ένα πράγμα… Τέλος Πάντων… Λοιπόν... Συνοψίζοντας, δουλεύουμε πυρετωδώς, προετοιμαζόμαστε για τον Σεπτέμβρη που θα μπούμε σε μια κανονική ροή. Όσο μπορούμε έτσι; Να είστε καλά. Ευχαριστώ για την παρέα. Να προσέχετε τους εαυτούς σας πάνω απ’ όλα κάτι που δεν έκανα εγώ και τη γλίτωσα στο...τσακ και το πληρώνω ακριβά. Γι’ αυτό… δόξα τω Θεώ να λέμε", κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

πηγή: thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση