Ρουβάς σε συναυλία του για το «μακαρόνια με κιμά»: «Με χλεύαζαν, αλλά που να ήξεραν ότι μετά από 30 χρόνια θα το τραγουδάμε ακόμα» (vid)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 14:42 Ρουβάς σε συναυλία του για το «μακαρόνια με κιμά»: «Με χλεύαζαν, αλλά που να ήξεραν ότι μετά από 30 χρόνια θα το τραγουδάμε ακόμα» (vid)

Μίλησε για το τραγούδι, για το οποίο όπως είπε χλευάστηκε αλλά 30 χρόνια μετά το τραγουδάνε ακόμα.

Ο Σάκης Ρουβάς έδωσε συναυλία στο «Κατράκειο» και κατά την διάρκειά της τραγούδησε και την γνωστή επιτυχία του «Έλα μου», το γνωστό «θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά».

Σταμάτησε για λίγο και μίλησε γι' αυτό το τραγούδι, για το οποίο όπως είπε χλευάστηκε αλλά 30 χρόνια μετά το τραγουδάνε ακόμα.

Όπως είπε: «Να σας πω κάτι; Έχω ακούσει πάρα πολλά στη ζωή μου. Μ΄αυτά τα "μακαρόνια με κιμά" έχει γελάσει πολύς κόσμος. Και έχει χλευάσει πολύς κόσμος. Που να ήξεραν ότι μετά από 30 χρόνια θα το τραγουδάμε ακόμα. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι η ενέργεια που μοιραζόμαστε όταν τραγουδάμε αυτό το τραγούδι και η χαρά που νιώθουμε. Και δυστυχώς δεν μπορούν να νιώσουν όλοι οι άνθρωποι χαρά. Και γι' αυτό σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Σύμφωνα με το gazzetta.gr μετά από αυτό συνέχισε την συναυλία του, με τον γνωστό του τρόπο, ξεσηκώνοντας τους θαυμαστές του.

Πηγή βίντεο: tiktok gianniotika.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση