Emily in Paris: Η Ελληνίδα φοιτήτρια Κωνστάντια Μέξα μιλάει για τη σειρά του Netflix που βρέθηκε να παίζει τυχαία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 09:26 Emily in Paris: Η Ελληνίδα φοιτήτρια Κωνστάντια Μέξα μιλάει για τη σειρά του Netflix που βρέθηκε να παίζει τυχαία

Η φοιτήτρια βρέθηκε να παίζει στο Emily in Paris που προβάλλεται στο Netflix. Χόρεψε δίπλα στην πρωταγωνίστρια Lily Collins. Όλα όπως λέει είχαν ξεκινήσει τυχαία.

Η φοιτήτρια Κωνστάντια Μέξα που παίζει στην επιτυχημένη σειρά του Netflix «Emily in Paris» μίλησε στο Mega για το πώς βρέθηκε στα πλατό, δίπλα στους πρωταγωνιστές. Όπως λέει όλα έγιναν τυχαία, όταν στον δρόμο που βρισκόταν, κάποιοι έκαναν σκάουτινγκ για κομπάρσους. Επελέγη και βρέθηκε δίπλα στην Lily Collins με την οποία μάλιστα χόρεψε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Η 21χρονη δείχνει να το απολαμβάνει, με φίλους και συγγενείς να της κάνουν ερωτήσεις, για όλα όσα βλέπει και ζει το τελευταίο διάστημα.

Η Κωνστάντια Μέξα από την Πάτρα, είναι μια 21χρονη φοιτήτρια στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, η οποία είχε μετακομίσει στη Ρώμη για 5 μήνες μέσω του προγράμματος Erasmus.

Εκεί, όπως είπε η ίδια στο Mega, ένα τυχαίο γεγονός την οδήγησε στο πλατό του «Emily in Paris». «Ηθοποιός δεν είμαι, είναι η αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι μέσω του προγράμματος Erasmus, είχα ταξιδέψει στη Ρώμη για πέντε μήνες και μάλλον μία εταιρεία, που συνεργαζόταν με τον παραγωγό της σειράς, έκανε σκάουτινγκ στους δρόμους και έψαχνε για κομπάρσους να παίξουν σε σκηνές».

«Έτσι με βρήκαν, ήμουν σε κεντρικό δρόμο της Ρώμης με τις φίλες μου και με βρήκαν. Δεν μου είπαν το όνομα της σειράς αρχικά αλλά το κατάλαβα. Αφού έλεγξα πως ισχύει το όνομα της εταιρείας, προχώρησε η υπόθεση».

Η σειρά σημειώνει μεγάλη επιτυχία, με το δεύτερο μέρος του τέταρτου κύκλου να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα πριν λίγα 24ωρα. Με αφορμή αυτό, η πρωταγωνίστρια της σειράς Lily Collins έδωσε στους τηλεθεατές μια γεύση από το τι συμβαίνει στα backstage των γυρισμάτων.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες με τους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Λίλι Κόλινς έγραψε: «Επειδή είναι Σεπτέμβριος, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να μπεις από τώρα στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Μερικά διαμάντια πίσω από τις σκηνές, από το επεισόδιο των διακοπών μας στην τέταρτη σεζόν του Emily in Paris».

Ανάμεσα σε εκείνους που θα εμφανιστούν στον νέο κύκλο του «Emily in Paris» είναι και η Μπριζίτ Μακρόν που αποδέχτηκε την πρόταση. Η Μακρόν θα φορέσει τα δικά της ρούχα, αποκάλυψε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου του 2024 το περιοδικό Elle, «χωρίς να της δοθούν ιδιαίτερες οδηγίες» από τη σειρά που είναι γνωστή για τη μόδα της.

Ο δημιουργός του προγράμματος, Ντάρεν Σταρ, δήλωσε στο Elle ότι η Μπριζίτ Μακρόν «έχει μεγάλο ταλέντο». Η εμφάνιση της 71χρονης πρώην δασκάλας, σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς, Λίλι Κόλινς, ετοιμαζόταν από το 2022.

πηγή: newsit.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση