Στο νέο τρέιλερ του “The Penguin” ο Κόλιν Φάρελ τρομοκρατεί την Gotham City

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 15:31 Στο νέο τρέιλερ του “The Penguin” ο Κόλιν Φάρελ τρομοκρατεί την Gotham City

Η Warner Bros. Discovery κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το “The Penguin”, τη spinoff σειρά που επικεντρώνεται στον ομώνυμο γκάνγκστερ από το “The Batman” της DC.

Τοποθετημένη αμέσως μετά τα γεγονότα της ταινίας του 2022, η σειρά των οκτώ επεισοδίων με πρωταγωνιστή τον Κόλιν Φάρελ, απεικονίζει τον χαρακτήρα που κάποτε ήταν γνωστός ως Όζουολντ Κόμπλεποτ να επιχειρεί να αρπάξει τα ηνία του υποκόσμου της Gotham City για να γίνει ένας από τους πιο διαβόητους κακούς στο σύμπαν του “Batman”.

Στην σειρά πρωταγωνιστούν επίσης και οι Κρίστιν Μιλιότι, Ρένζι Φελίζ, Μάικλ Κέλι, Σόχρε Αγκντασλου, Ντέιντρι Ο’Κόνελ, Κλάνσι Μπράουν και Μάικλ Ζέγκεν.

Η Λόρεν ΛεΦρανκ είναι σεναριογράφος, εκτελεστικός παραγωγός και showrunner του “The Penguin”, ενώ ο Ματ Ριβς, σεναριογράφος-σκηνοθέτης του “The Batman”, είναι υπεύθυνος παραγωγής μέσω της εταιρείας παραγωγής του 6th & Idaho. Οι Κόλιν Φάρελ, Ντάνιελ Πίπσκι, Ντίλαν Κλαρκ, Μπιλ Καράρο, Άνταμ Κάσαν και Κρεγκ Ζόμπελ είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση