F1: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ της νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ – Υποδύεται βετεράνο πιλότο της Formula 1

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2024 11:25 F1: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ της νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ – Υποδύεται βετεράνο πιλότο της Formula 1 πηγή: EPA/CHRISTIAN BRUNA

Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ με τίτλο “F1” είδε το φως της δημοσιότητας.

Η Formula 1 δημοσίευσε το βίντεο στα social media, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το Grand Prix του Σίλβερστοουν, προσφέροντας στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού το καλύτερο… ζέσταμα εν όψει του μεγάλου αγώνα.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ενσαρκώνει τον ρόλο ενός βετεράνου πιλότου που επιστρέφει στους αγώνες, στο πλευρό ενός νέου ταλέντου.

Η ταινία γυρίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν στον πραγματικό κόσμο της F1, με πολλά από τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των φετινών Grand Prix, καθώς όπως μπορείτε να δείτε στο τρέιλερ, εμφανίζονται και πολλοί οδηγοί της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μάλιστα, ο Λιούις Χάμιλτον έχει ενεργό ρόλο στο σενάριο και στα γυρίσματα της ταινίας, ώστε να διασφαλιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα ο ρεαλισμός που θα υπάρχει στην ταινία.

Η πρεμιέρα της νέας κινηματογραφικής δουλειάς του Μπραντ Πιτ θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι του 2025, σε μια συμπαραγωγή της Apple και της Warner Bros. Pictures.

Πηγή: enikos.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση