Επίσημο το Minions 3 και ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 15:27 Επίσημο το Minions 3 και ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει

Η Universal Pictures και η Illumination ανακοίνωσαν το Minions 3!

Ναι, το franchise συνεχίζεται κανονικά και μετά την πολύ καλή πορεία που έχει στα σινεμά το Despicable Me 4, οι δύο εταιρίες συνεργάζονται ξανά για το 3ο μέρος των λατρεμένων χαρακτήρων.

Παρόλο που δεν υπάρχουν καθόλου πληροφορίες για το Minions 3, μάθαμε ότι θα παίξει στους κινηματογράφους στις 30 Ιουνίου του 2027, οπότε θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή μέχρι τότε. Ο Pierre Coffin, ο οποίος ήταν ο σκηνοθέτης στα πρώτα τρία Despicable Me, αλλά και στην πρώτη ταινία των Minions, θα σκηνοθετήσει το Minions 3 σε ένα σενάριο που θα γράψει ο Brian Lynch.

Το πρώτο Minions κυκλοφόρησε το 2015 και κατάφερε να ξεπεράσει το 1.1 δις στο box office, ενώ και το δεύτερο μέρος παραλίγο να φτάσει το δισεκατομμύριο, αφού άγγιξε τα 940 εκατομμύρια δολάρια.

To Despicable Me 4 κατέφθασε στις 3 Ιουλίου στους κινηματογράφους και μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τα 265 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και θεωρείται ήδη τεράστια επιτυχία. Οπότε, είναι λογικό η Illumination να θέλει να επεκτείνει αυτό το σύμπαν.

Το Minions 3 θα παίξει στους κινηματογράφους στις 30 Ιουνίου του 2027. Προς το παρόν αυτές είναι οι μόνες πληροφορίες που ξέρουμε για την ταινία, αλλά λογικά θα πρέπει να περιμένετε το γνωστό cast να επιστρέφει και στη συνέχεια. Όλες οι ταινίες των Despicable Me και Minions έχουν φτάσει περίπου τα 5 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα παγκοσμίως.

 

Πηγή: unboxholics.com

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση