Το «World Party» επιστρέφει: Το κοινό post Τανιμανίδη-Μαυρίδη στο Instagram

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 16:10 Το «World Party» επιστρέφει: Το κοινό post Τανιμανίδη-Μαυρίδη στο Instagram

Η σχέση των άλλοτε αχώριστων φίλων έχει πλέον αποκατασταθεί πλήρως και προετοιμάζονται επιμελώς για την αναβίωση της εκπομπής που έγινε σήμα κατατεθέν τους.

Η αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή «World Party» πρόκειται να επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες, με τους παρουσιαστές Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Μαυρίδη να επανενώνονται μετά από μεγάλη διακοπή και την αποκατάσταση της φιλίας τους.

Οι προετοιμασίες για την επιστροφή του «World Party» βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, χρόνια μετά το τέλος της εκπομπής και τη σημαντική ρήξη που γνώρισε η φιλία των οικοδεσποτών. Η σχέση των άλλοτε αχώριστων φίλων έχει πλέον αποκατασταθεί πλήρως και προετοιμάζονται επιμελώς για την αναβίωση της εκπομπής που έγινε σήμα κατατεθέν τους. Πολλαπλά δίκτυα διεκδίκησαν τα δικαιώματα προβολής της εκπομπής, γεγονός που υπογραμμίζει τη διαρκή δημοτικότητά της.

Μέσα από ένα κοινό post στο Instagram, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης φωτογραφίζουν την επιστροφή της αγαπημένης εκπομπής.

Σύμφωνα με πηγές του ΑΝΤ1, η συμφωνία έχει οριστικοποιηθεί και το «World Party» πρόκειται να επιστρέψει δυναμικά. Αν όλα εξελιχθούν σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την τηλεοπτική σεζόν 2024-2025.

Οι θαυμαστές της εκπομπής μπορούν να προσβλέπουν σε περισσότερες συναρπαστικές περιπέτειες και εξερευνήσεις από τους Τανιμανίδη και Μαυρίδη, καθώς το δυναμικό δίδυμο είναι και πάλι μαζί, έτοιμο να μεταφέρει στους τηλεθεατές το μοναδικό μείγμα ταξιδιωτικών εμπειριών και συντροφικότητας για άλλη μια φορά.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση