Θα υπάρξει ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Λοκρών;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 09:29 Θα υπάρξει ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Λοκρών;

Το ερώτημα που διατυπώνουμε στο τίτλο του άρθρου μας είναι αυτό που θα δώσει απάντηση και σε ένα ακόμα, πιο… καίριο «Ποιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Λοκρών;»

Για όσους απορούν πως συνδέονται αυτά τα δύο ερωτήματα, αρκεί να σας θυμίσουμε πως οι κάλπες το 2019 την Α' Κυριακή είχαν καταγράψει το δίδυμο Ζεκεντές - Λιόλιος σε πολύ μικρή απόσταση: 37,69% ο νυν Δήμαρχος και 33,62% ο πρώην.

Για να μπορέσει ο Νίκος Λιόλιος να αποφύγει … κακοτοπιές του παρελθόντος, μαθαίνουμε πως κινείται δραστήρια προς στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. προκειμένου να τα συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του.

Ακυρώνοντας έτσι, στην πράξη, την όποια επιθυμία υπάρχει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σχηματίσει αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο, σε ένα δήμο όπου καταγράφει υψηλά εκλογικά ποσοστά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση